مشاوره حقوقی خانواده

حقوق خانواده یکی از بخشی های حقوق مدنی است  که حاکم بر روابط افراد خانواده مانند: زوج، زوجه، فرزند، پدر و مادر و مسائل مالی مربوط به خانواده همچون مهریه، نفقه و غیره است. موضوع حقوق خانواده شامل مباحث مهمی مانند نکاح و انحلال نکاح است. در این مطلب به بررسی لزوم بهره گیری از مشاوره حقوقی خانواده می پردازیم. به دلیل حساسیت بالای وکالت و مشاوره حقوقی در امر خانواده خدماتی فراتر از حقوق و وکالت مورد نیاز می باشد. وکیل و مشاور حقوقی خانواده نباید تنها به به فکر منافع خود باشد و برای بدست آوردن سود سبب از هم پاشیدن خانواده ای گردد که هنوز شانس نجات آن وجود دارد. وکیل خانواده باید قبل از هر چیز مصلحت خانواده و زوج را مد نظر قرار دهد و نهایت تلاش خود را در ایجاد صلح و سازش بین زوجین به کار گیرد.

حقوق خانواده چیست؟

مواردی که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است همه جز حقوق خانواده است:

ازدواج ، الزام به ثبت ازدواج دائم ، اثبات رابطه زوجیت ، أخذ اجازه ازدواج دختر و ازدواج مجدد زوج

نفقه زوجه ، نفقه فرزند ، ترک انفاق ، تهیه مسکن ، تمکین و نشوز زوجه

استرداد جهیزیه ، تأمین دلیل جهیزیه و تأمین خواسته جهیزیه

فسخ نکاح ، موارد فسخ نکاح و تدلیس

مهریه، مهرالمثل، ممنوع الخروج کردن زوج، تأمین خواسته و توقیف اموال و اعسار

حضانت فرزند، اثبات نسب، جحر ، قیمومت ، نصب قیم ، عزل قیم ، رفع حجر ، حکم رشد

شروط ضمن عقد، شرط نصف دارایی ، اجرت المثل ، نحله

عسر و حرج، گواهی عدم امکان سازش ، طلاق توافقی ، طلاق رجعی ، طلاق بائن ، طلاق خلع ، طلاق مبارات و رجوع زوجین

 

دریافت راهنمایی و مشاوره ی حقوقی ازسایت موسسه حقوقی و کیفری فرشاد بالاپور

حقوق و تکالیف مرد و زن نسبت به هم شامل این موارد است:

– رابطه زناشویی و حس معاشرت متقابل.

  • توجه به تربیت فرزندان و تلاش برای ایجاد یک فضای امن و مناسب برای رشد فرزندان
  • ریاست خانواده برعهده خانواده است و در مقابل او موظف است نفقه همسر و فرزندانش را بپردازد. نفقه شامل خوراک، پوشاک و مایحتاج زندگی است.
  • زن باید در منزل و محل سکونتی که زوج تعیین میکند زندگی کند مگر اینکه اختیار انتخاب منزل به زوجه داده شده باشد. علاوه بر این زوج می‌تواند زن را از انجام کاری که به مصالح خانوادگی یا حیثیت زن آسیب می‌زند منع کند.

– زن می تواند در جهیزیه و دارایی خود هرتصرفی داشته باشد و مرد حق دخالت یا ممانعت ندارد.

یک نکته مهم در مورد حقوق و تکالیف این است که طرفین در زمان ازدواج می‌توانند هر شرطی که مخالف مقتضای عقد نباشد در ضمن عقد ازدواج با عقد لازم دیگر داشته باشند.

مشاور حقوقی

مشاوره حقوقی خانواده کیست؟

مسائل و مشکلات خانوادگی معمولا میان افراد خانواده و بدون دخالت قانون حل و فصل می‌شوند با این حال در برخی موارد ممکن است شرایط بسیار پیچیده باشد و امکان ادامه زندگی برای زوجین فراهم نباشد یا فرزندان آن‌ها زندگی سختی را تجربه کنند.

در چنین شرایطی ضروری است که از یک مشاور حقوقی برای حل مشکلات کمک بگیرید.

مشاوره حقوقی خانواده با مشاوره روانشناسی متفاوت است.

در مشاوره حقوقی مسائل حقوقی و قانونی مشکلات مورد بررسی قرار می‌گیرد و مشاور سعی می‌کند راهنمایی‌های حقوقی کاربردی به افراد ارائه کند. اما در مشاوره با روانشناس مسائل روحی و روانی افراد مورد واکاوی قرار می‌گیرد.

مشاور حقوقی باید دانش حقوقی داشته باشد و در این زمینه  دارای تحصیلات آکادمیک و یا تجربه باشد.

مشاوره حقوقی خانواده کسی است که اطلاعات کاملی نسبت به حقوق خانواده دارد و به دلیل تجربه خود می‌تواند به باز کردن گره‌های زندگی مشترک افراد کمک کند.

مشاوره حقوقی خانواده امر مهمی است که می‌تواند در رفع مشکلات حقوقی اعضای خانواده موثر باشد و مانع از ورود ضررهای جبران ناپذیر احتمالی در آینده شود. افراد با مشاوره حقوقی می‌توانند به درستی تصمیم بگیرند و یک انتخاب مناسب داشته باشند.

دریافت راهنمایی و مشاوره ی حقوقی ازسایت موسسه حقوقی و کیفری فرشاد بالاپور

وظایف مشاور حقوقی

بسیاری از وکلای حقوق خانواده دیگر  به مشتریان خود ” مشاوره حقوقی خانواده نمی‌دهند بلکه فقط قوانین و راه حل هایی را ارائه می‌کنند که زندگی آن‌ها را آسان‌تر می‌کند.

به نظر می‌رسد عبارت  وکیل و مشاور در قانون  معنای اصلی خود را  در طول مسیر از دست داده‌اند. .متخصصان قانون خانواده ما فلسفه متفاوتی را دنبال می‌کنند ، که همسو کردن وکیلخانواده با شور و شوق برای مشاوره حقوقی خانواده میباشد .

راهنماییکردن و مشاوره حقوقی عالی بهترین راه برای یک قانون خانواده اعم از ,  طلاق, حضانت فرزند, یا هر چیز دیگری است.

مشاور حقوقی

اهمیت مشاور حقوقی خانواده

در صورتی که در رابطه با هر بخش از حقوق و تکالیف اعضای خانواده مشکلی ایجاد شود، آن‌ها می‌توانند برای احقاق حقوقشان از روند قانونی مساله را پیگیری کنند.

اما باید به یاد داشته باشید که قبل از هر اقدامی در اولین قدم حتما از یک مشاوره حقوقی خانواده کمک بگیرید و با مشورت و راهنمایی‌های مشاور به درستی اقدام کنید.

هرگز اهمیت مشاوره حقوقی خانواده را دست کم نگیرید و مطمئن باشید که با راهنمایی‌های یک وکیل حقوقی آگاه می‌توانید به خوبی از مشکلات عبور کنید و حتی مانع بروز مشکلات بیشتر در آینده شوید.

هزینه مشاور حقوقی خانواده

در هر تماسی که برای مشاوره حقوقی خانواده برقرار میکید بابت هر دقیقه تماس ۳۳۰۰ تومان هزینه پرداخت می نمائید.

در یک حساب سر انگشتی می توان مقرون به صرفه بودن این مشاوره ها را در مقایسه با مشاوره های حضوری دریافت، با این تفاوت که در مشاوره های غیر حضوری خبری از دردسرهای معمول مشاوره حضوری همچون پیداکردن وکیل حاذق، تعیین وقت و حضور نزد وکیل نیست.

با در نظر گرفتن تمامی جوانب تماس با مشاوران تلفنی معامله ای دو سر سود به شمار می رود که علاوه بر صرفه جویی در هزینه بیشترین اطلاعات را در کمترین زمان ممکن در اختیارتان قرار می دهد.

وکالت

وکیل دادگستری

مشاور حقوقی

وکیل حقوقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *