وکیل

اگر نیازمند به وکیل حقوقی و یا مشاور حقوقی بودید و قصد داشتید در زمینه های مختلف مشاوره حقوقی دریافت نمایید، میتوانید با موسسه حقوقی فرشاد بالاپور تماس حاصل نمایید.

شماره تماس

021-88672134

علم حقوق به سبب پیچیدگی‌هایی که دارد، سبب شد، برخی از افراد بسیاری از طرح شکایت منصرف شوند و یا ندادنند که باید چه کاری انجام دهند. بخاطر دعغدغه ها و ترس هایی که معمولا جامعه از طرح شکایت دارد و همچنین گاهی به خاطر اینکه توانایی پرداخت هزینه های وکیل را ندارند.

اما این دغدغه های ضروری نیست  زیرا با  مشاوره‌حقوقی یک بستر خوب برای جامعه به وجود آمده  که در آن همه افراد  می توانند بدون محدودیتی و به صورت رایگان در تمام ساعات شبانه روز با وکیل دادگستری مستقیما در ارتباط باشند.

مشاور حقوقی

مشاور حقوقی شخصی می باشد که به واسطه‌ی علم خودش نسبت به قوانین،اصول و خدمات حقوقی کشور  به شرکت‌ها و افراد در مورد کارهای حقوقی مثل امور قراردادها، حل اختلافات و دعاوی مشاوره خواهد داد.  در زمینه مسائل مشاوره حقوقی برای اینکه  از ضررهای احتمالی جلوگیری کنیم مشورت با یک مشاور حقوقی خیلی لازم می باشد . یک مشاور حقوقی  با تسلط به قوانین و تجربه‌ای که خواهد داشت تمام تلاشش را خواهد مکرد تا شخص مراجعه کننده انتخاب‌های درستی بکند و جلوی خسارت را خواهد گرفت.

مشاور حقوقی به عنوان فردی است که آشنایی کامل با قوانین و مقررات حقوقی داشته و می‌تواند برای سازمان، ادارت و نهادهای خصوصی و دولتی بسیار مفید باشد.

مشاور حقوقی به افراد کمک می‌کند تا بتوانند در مواقع مهم و ضروری تصمیمات درست و قانون‌مندی بگیرند که این امر به خودی خود باعث کاهش تنش‌های سازمانی شده و از ضررهای جبران ناپذیر جلوگیری می‌کند.

امروزه با توجه به سبک اداره کردن سازمان‌های مختلف و توجه به پیچیدگی‌های خاص، مشاوره حقوقی به عنوان یک نقش مهم محسوب می‌شود.

مشاور حقوقی دارای وظایف مختلف در سازمان بوده و هر کدام می‌تواند برای رفع مشکلات سازمان‌ها و افراد مؤثر باشد. مشاور حقوقی با تسلط کاملی که بر قوانین دارد می‌تواند آیین نامه، دستورالعمل، قرارداد و دفاع از حق سازمان را به بهترین شکل انجام دهد.

چرا مشاور حقوقی اهمیت دارد؟

چرا باید از مشاوره حقوقی بهره ببریم؟ چرا مشورت با کارشناس حقوقی و وکیل ضرورت دارد؟

در همه موارد کیفری، حقوقی، قضایی، خانواده و … افراد کمی هستند که از طریقه احقاق حقوق خود آگاهی دارند و می‌دانند چطور می‌توانند حق خود را باز پس گیرند و به عبارتی از طرق دادرسی اطلاع دارند؛ همین موضوع اهمیت مشاوره حقوقی را بالا می‌برد.

همانطور که می‌دانیم در زندگی امروز و جوامع مدرن اکثر کارها تخصصی شده و برای انجام آن به نیروی کار متخصص نیاز است.

همانگونه که برای مشاوره تخصصی سلامت از پزشک نظر می‌خواهیم برای مسائل حقوقی نیز مشورت با مشاور حقوقی یا وکیل ضروری است؛ چراکه اگر افراد بدون مشورت با یک متخصص حقوقی شکایت و طرح دعوی کنند وقت زیادی در فرآیند پرونده از متخصصان قضایی و دادگاه‌ها تلف شده و این موضوع به اطاله دادرسی می‌انجامد.

همچنین در مسائل حقوقی اصطلاحی به نام اعتبار امر مختومه وجود دارد به این معنی که امکان طرح دعوا دوباره از فرد سلب می‌شود و اگر بدون آگاهی از قوانین طرح دعوا صورت گیرد، ممکن است چنین محرومیت همیشگی برای فرد به وجود بیاید. مشاوره حقوقی مانع از طرح چنین مسائلی می‌شود و در نتیجه شما به حقوق از دست رفته خود خواهید رسید.

مشاور حقوقی

وظایف مشاور حقوقی

مشاور حقوقی وظایف گوناگونی  خواهد داشت. وظیفه‌ی اصلی او مشاوره دادن و کمک کردن در مسائل حقوقی می باشد.

مشاور حقوقی حتما باید اطلاعات حقوقی مورد نیاز را به شخص مراجعه کننده کاملا توضییح بدهد ، متن قراردادها را تنظیم خواهد کرد و بر روند عقد آن‌ها نظارت کامل قرار گیرد. در هر مساله‌ای مشاوره حقوقی موظف به جمع آوری اطلاعات دقیق درباره ی موضوع و استفاده درست از قوانین می باشد.

مشاور حقوقی در امور کیفری و در امور حقوقی مربوط به روابط خصوصی اشخاص نقش بسیار ضروری ایجاد خواهد کرد. مشاور حقوقی می‌تواند در امور کاری و اداری، امور مربوط به مهاجرت، امور تجاری و مسائل بین المللی و سایر امور حقوقی به اشخاص توضییح داده و افراد را مطلع سازد.

معاملات و قراردادها

لازم به ذکر است مشاور حقوقی حتما  باید پیش نویس و متن قراردادها را تنظیم کرده باشد و بر روند عقد آن و مواد ذکر شده در آن نظارت کامل داشته باشد . هنگامی که نیاز باشد  شخص مراجعه کننده  را از شرایط و اثرات هر یک از بند های قرارداد مطلع سازد تا شخص مراجعه کننده ضرر نبیند و کارهایش به خوبی انجام گیرد . مشاور حقوقی باید  در معاملات خرید و فروش خانه ، رهن خانه ، وکالت و همینطور  موضوعات مربوط به امور خانواده مانند طلاق، حضانت، نفقه و مهریه به افراد کمک بسیاری بکند

امور مربوط به دعاوی و امور کیفری

مشاور حقوقی کاری که می تواند بکند این است که لوایح مورد نیاز را تنظیم خواهد کرد و به شخص مراجعه کننده در پیگیری دعاوی کمک خواهد کرد  و به آن‌ها مشاوره لازم را خواهد داد . در زمانی که  پروانه وکالت داشته باشد می تواند شخصا به طور مستقیم پرونده را در دست خواهد گرفت . مشاور در امور کیفری هم همینطور  مثل قتل، اختلاس، کلاهبرداری، خیانت در امانت، صدور چک بلامحل و سایر موضوعات نقش بسیار مهمی ایفا خواهد کرد  و بعد از مشاور حقوقی با توجه به مشکل شخص مراجعه کننده  به یک وکیل خوب ارجاع معرفی خواهد شد .

مانند این که اگر خواهان شخص مراجعه کننده  در رابطه با مسائل و مشکلات چک می باشید وکیل مورد نظر کمک به حل این مسئله می کند ، اگر به دام کلاهبردان افتاده اید، وکیل کلاهبرداری و …

مشاور حقوقی در چه حوزه‌هایی فعالیت دارد؟

1- امور قراردادها:

در خصوص قراردادهایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی، یکی از طرفین آن است، مشاور حقوقی بررسی‌های لازم را انجام داده و نکات مهم را بیان می‌کند.

همچنین گاهی اوقات این شخص وظیفه‌ی تهیه‌ی پیش‌نویس‌های قراردادی را بر عهده داشته و برخی اوقات در بعضی شرکت‌ها نیز قراردادها صرفا با تأیید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی خواهد رسید.

2- امور دعاوی:

شرکت‌ها در طول دوره‌ی فعالیت خود ممکن است درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان(طرح‌کننده‌ی دعوا)را دارند یا نقش خوانده(کسی که دعوایی علیه او طرح شده است).

گاهی اوقات شرکت‌ها به‌جای اینکه برای این دعاوی به عقد قرارداد با وکیل دادگستری مبادرت کنند، از مشاورین حقوقی خود بهره می‌برند که از این طریق، یا لوایح موردنیاز را تهیه و تدوین کنند و یا در صورت داشتن پروانه‌ی وکالت، خود به‌عنوان وکیل شرکت وارد عمل شوند.

3- امور پژوهشی و راهبری:

گاهی اوقات انجام امور پژوهشی از جمله وظایف مشاور حقوقی است. این امور برای راهبری شرکت مربوط یا حل مشکلات آن انجام می‌شود. برای این کار، مشاور حقوقی ابتدا به مطالعات حقوقی در رابطه با موضوع موردپژوهش می‌پردازد و سپس گزارش یا پیشنهادهایی در آن خصوص ارائه می‌کند.

گاهی پژوهش‌های انجام‌شده خصوصا در ارگان‌های دولتی می‌تواند با طی تشریفات لازم منجر به پیشنهاد لایحه‌‌ی قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.

مشاورحقوقی

مشاور حقوقی خانواده

مشاور حقوقی خانواده شخصی می باشز  که از قواعد حقوقی حاکم بر امور خانواده آگاه باشد و می‌تواند مسائل حقوقی مرتبط با دعاوی خانوادگی را به خوبی بررسی کند و اشخاص را راهنمای کامل کرده چنین فردی علاوه بر دانش در زمینه قوانین و حقوق خانواده باید تجربه کافی نیز در این امور ارائه دهد و نسبت به رویه ی قضایی دادگاه های خانواده آگاهی کامل داشته باشد.

مهم ترین مسائل مشاور خانواده مربوط به نفقه، مهریه، حضانت فرزندان، طلاق، شرایط ازدواج و موانع آن و حقوق و تکالیف زن و شوهر می باشد.

هر شخصی در هر جایگاهی برای پیشگیری از مشکلات آینده و یا رهایی از یک شرایط دشوار خانوادگی به فردی نیاز خواهد داشت که با بینش و علم خود به او کمک لازم را برساند و با راهنمایی دقیق مسیر درست را پیش رویش قرار بدهد.

مشاور حقوقی خانواده می تواند این کار را به خوبی انجام داده چنین فردی می تواند به تنظیم صحیح شروط ازدواج و یا حل دعاوی خانوادگی کمک لازم را برساند.

مهارت های یک مشاوره حقوقی عالی

یک مشاور حقوقی عالی شخص  با تجربه ای می باشد که نسبت به مسائل حقوقی و قوانین توضییحات  کاملی ارائه می دهد. مشاور حقوقی  صادق، امانت دار و متعهد می باشد  نیز و در زمان مناسب تصمیم صحیحی اتخاذ کند.مشاور حقوقی حتما  باید نسبت به امور حقوقی آگاهی مورد نیاز داشته باشد و قدرت این را داشته باشد که تجزیه و تحلیل مسائل را انجام دهد.

مشاوره حقوقی رایگان

استفاده از خدمات مشاوره حقوقی رایگان چه تلفنی و یا آنلاین یکی از خدمات به روز در هر موسسه حقوقی است.

نشستن پای صحبت وکیل پایه یک دادگستری و شنیدن تفسیر درست قوانین از زبان وی هم می‌تواند راه حلی منطقی و درست پیش پای شما گذاشته و هم راهنمای کاملی برای شما گردد.

قبل از هر اقدامی حقوقی حتی اخذ وکیل استفاده از خدمات مشاوره حقوقی رایگان می‌تواند اولین قدم برای شما باشد.

عدم آشنایی با قوانین و ارتکاب به اقدام اشتباه در مسائل حقوقی می‌تواند صدمات جبران ناپذیری برای هر فرد یا شرکتی به دنبال داشته باشد؛ از این رو استفاده از خدمات مشاوره حقوقی رایگان تلفنی در این مواقع می‌تواند کارگشا بوده و شما را از ورود به یک منجلاب بزرگ نجات دهد.

استفاده به موقع از چنین خدماتی شما را از پرداخت هزینه‌های بی‌مورد در آینده نجات خواهد داد.

خدمات مشاوره حقوقی

مشاور حقوقی یا وکیل دادگستری؟

در برخی از پرونده‌ها استفاده از وکیل ضرورت دارد و در برخی از پرونده‌ها و مسائل حقوقی مشاوره حقوقی با متخصصان کفایت می‌کند.

در شرایطی که لازم باشد وکیل کارهای حقوقی را در ادامه جلسه مشاوره حقوقی انجام داده و وکالت موکل را بر عهده گیرد نوشتن قرارداد و وکالت‌نامه ضرورت دارد و در مواردی که تنها مشورت دادن حقوقدان یا وکیل کفایت کند در جلسه مشاوره این مورد از طرف متخصص گفته خواهد شد.

هزینه دستمزد اجرای وضایف مشاور حقوقی

امروزه به دلیل پیچیده تر شدن روابط بازار و مناسبات شرکت ها و قوانین سازمانی، حضور یک مشاور حقوقی برای ارائه مشاوره پیرامون مسائل مختلف حقوقی مرتبط با سازمان ها و شرکت ها، بیش از گذشته احساس می شود. بسیار دیده می شود وظایف مشاور حقوقی که در قراردادها و مناسبات بین شرکت ها اختلافاتی رخ می دهد که یک وکیل کیفری می تواند این اختلافات در قرار داد ها و پرونده های حقوقی را پیگیری کرده و به بهترین شکل حل و فصل نماید.